ДФК “Орлетата” вдигнаха купата на Великденски футболен турнир 2024 

06 май 2024 06:25   6 коментара   2569 прочита


 
 След емоционален финал срещу отбора на ДЮФК “Хлапетата” и резултат от 3:0, малките орлета - набор 2015 спечелиха тазгодишния Великденски футболен турнир, организиран от ФК Пирин Разлог/ FC Pirin Razlog и Община Разлог. 
 На официална церемония победителите бяха поздравени и наградени от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев, заедно с класиралите се на второ място “Хлапетата” и отборът ФК “Пирин”, който остана на трета позиция. 
С индивидуални награди от турнира бяха отличени: 
 Матео Гаврилович (ФК “Пирин 1941) - Голмайстор 
 Денислав Спасов (ДФК “Орлетата) - Най-добър вратар 
 В знак на благодарност организаторите връчиха и грамоти на съдийския и медински екип. 


Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
06 Май 2024 18:23 | страхотни
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Орлетата са ТОП
Браво


06 Май 2024 20:50 | Приятел
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Браво на Орлетата .Братя Костуркови са много свестни момчета и заслужват само адмирации. Пожелавам им да създадат много футболисти, които да играят в големи европейски клубове


07 Май 2024 07:46 | R
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Братата и останалите клубове освен търтеи, лоларджии и кокаинаджии, нищо друго няма да произведат


07 Май 2024 10:32 | и щоо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

R, със сигурност такива ще произведе пирин. Там няма принципи, работа с можещите и наваксване на пропуснати неща. Там има наши и НЕнаши. "Нашите" са си търтеи на тях всичко им е осигурено на готово, няма нужда да се доказват, "Ненашите" има възможност да залитнат по нещо от трупаната отрицателна енергия от постоянното пренебрегване, обиждане.
Клуба на Орлетата е едно слънчево място. Там децата са щастливи. /Въпреки че бяха обиждани от момчета от пирин, подкрепяни от треньора им, че "там" т. е. орлетата ходят тия къде никъде не ги искат. Само да подчертая че и тези момчета ""не ги искат" щото са във някакъв втори отбор/ Та Орлетата са прекрасни. Децата са щастливи. Всимки няма да станат футболисти но ще станат достойни хора


07 Май 2024 15:18 | има и друго - интереси
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Орлетата, сега и Дюлгеров са частни дружества. Те ще назначат добри треньори, ще се държат добре с децата за да привличат деца. Ако нямат деца, ако не започнат да постигат успехи ще фалират
Докато в дюш пирин ситуацията е съвсем различна. Треньорите не искат деца, гледат да ги изгонят максимално. Не им пука и за успехи, единственото което ги води е лична облага. Иначе проглушиха интернет как били работили без пари, от лювов към пирин! Верно, семействата се хранеха с любов, колите и жилищата се поддържаха и ремонтираха с любов!!!
Аз лично познавам 2ма достойни треньори, може би има и някой който не познавам, съжалявам че се коментира за всички, но по принцип е така!


08 Май 2024 13:32 | интереса клати феса
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Парите ръководят света! В частните школи собствениците ще се стараят всички пари да отиват при тях. В дюш положението е различно. Там родителите плащат такси, с данъците и "под масата"




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар